Bellini

Sastāvdaļas

1 glāze

  • 100 ml Prosecco (vai cita dzirkstoša vīna)
  • 50 ml persiku biezeņa
  • pāris pilienu persiku liķiera
Receptes apraksts

Sastāvdaļas:
- 100 ml Prosecco (vai cita dzirkstoša vīna)
- 50 ml persiku biezeņa (vēlams no baltajiem persikiem)
- (pēc izvēles) pāris pilienu persiku liķiera (piem., Peach Schnapps)

Pagatavošana:
1. Sagatavo atdzesētu šampanieša glāzi (flute).
2. Ielej glāzē persiku biezeni.
3. Lēnām pielej Prosecco — nevis otrādi, lai kokteilis nezaudētu burbuļus.
4. Maigi samaisi (ne sakrati!).
5. Dekorē ar plānu persika šķēlīti vai nelielu piparmētras lapiņu.


Bellini ir viens no elegantākajiem un vienkāršākajiem kokteiļiem — viegls, dzirkstošs un perfekts brokastīm, bruncham vai svinībām.

Izcelsme: Venēcija, Itālija (radīts “Harry’s Bar” 1948. gadā)
Garša: maiga, augļaina, viegli salda


ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA

Bellini

Receptes apraksts
5min Viegli

Sastāvdaļas

1 glāze

  • 100 ml Prosecco (vai cita dzirkstoša vīna)
  • 50 ml persiku biezeņa
  • pāris pilienu persiku liķiera

Pagatavošana

Sastāvdaļas:
- 100 ml Prosecco (vai cita dzirkstoša vīna)
- 50 ml persiku biezeņa (vēlams no baltajiem persikiem)
- (pēc izvēles) pāris pilienu persiku liķiera (piem., Peach Schnapps)

Pagatavošana:
1. Sagatavo atdzesētu šampanieša glāzi (flute).
2. Ielej glāzē persiku biezeni.
3. Lēnām pielej Prosecco — nevis otrādi, lai kokteilis nezaudētu burbuļus.
4. Maigi samaisi (ne sakrati!).
5. Dekorē ar plānu persika šķēlīti vai nelielu piparmētras lapiņu.


Bellini ir viens no elegantākajiem un vienkāršākajiem kokteiļiem — viegls, dzirkstošs un perfekts brokastīm, bruncham vai svinībām.

Izcelsme: Venēcija, Itālija (radīts “Harry’s Bar” 1948. gadā)
Garša: maiga, augļaina, viegli salda


ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA

Līdzīgās receptes

5min
Viegli
5min
Viegli
5min
Viegli
5min
Viegli