Negroni
Sastāvdaļas
- 30 ml džina
- 30 ml Campari
- 30 ml sarkanā vermuta
- Ledus
- Apelsīna šķēle vai miziņa

Sastāvdaļas:
- 30 ml džina
- 30 ml Campari
- 30 ml sarkanā vermuta
- Ledus
- Apelsīna šķēle vai miziņa
Pagatavošana:
1. Glāzē ar ledu iemaisi visas sastāvdaļas.
2. Dekorē ar apelsīna miziņu vai šķēli.
Negroni ir īsts klasikas simbols. Tas ir elegants, rūgteni aromātisks un ļoti viegli pagatavojams kokteilis ar trīs vienādām sastāvdaļām.
Izcelsme: Florence, Itālija (ap 1919. gadu)
Garša: rūgteni salda, aromātiska, ar citrusaugļu un zālaugu notīm
ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA
Negroni

Sastāvdaļas
- 30 ml džina
- 30 ml Campari
- 30 ml sarkanā vermuta
- Ledus
- Apelsīna šķēle vai miziņa
Pagatavošana
Sastāvdaļas:
- 30 ml džina
- 30 ml Campari
- 30 ml sarkanā vermuta
- Ledus
- Apelsīna šķēle vai miziņa
Pagatavošana:
1. Glāzē ar ledu iemaisi visas sastāvdaļas.
2. Dekorē ar apelsīna miziņu vai šķēli.
Negroni ir īsts klasikas simbols. Tas ir elegants, rūgteni aromātisks un ļoti viegli pagatavojams kokteilis ar trīs vienādām sastāvdaļām.
Izcelsme: Florence, Itālija (ap 1919. gadu)
Garša: rūgteni salda, aromātiska, ar citrusaugļu un zālaugu notīm
ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME, TĀ PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA
